Üdvözlöm, kedves látogató!

Újabban egyre többen fordulnak alternatív medicínához olyan természetes és mellékhatások nélküli gyógymódokat keresve, amelyek a szervezet öngyógyítási folyamatait támogatják. Egyike ezen módszereknek az aromaterápia, amely a terápiás minőségű illóolajok használatán alapuló gyógyító eljárások összességét jelenti.

Egy csepp illóolaj egyedülálló összetevők százait tartalmazza, amelyek mind a fizikai tünetekre, mind a lelki tényezőkre (hangulat, viselkedés) képesek hatni. A kiválasztott illóolaj függvényében: erőteljes hatóanyagokat jelentenek a különböző betegségek leküzdéséhez, javítják az életerőt és jó közérzetet biztosítanak, hangulat emelők és tisztító tulajdonsággal bírnak.

Fontos: a kedvező hatást csak az eredeti illóolajokkal érhetjük el, a mesterségesen előállított – illatában az eredetire tökéletesen hasonlító és olcsóbb – “illatos olajok” nem alkalmasak gyógyászati célra.

Testünk és a növények hasonló alkotóelemekből állnak. Amikor ezeket az illóolajokat bevisszük a testünkbe (belélegezvekülsőleg vagy belsőleg) akkor ismerős környezetbe kerülnek és értünk kezdenek el dolgozni, úgy, mint ahogy ezt a növényért tennék: elpusztítva a baktériumokat, meggátolva a vírusok szaporodását, eltávolítva a méreganyagokat, megsemmisítve a parazitákat, helyreállítva a sejtek egészséges működését, ezáltal erősítve az immunrendszerünket.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?