Zendocrine – Méregtelenítő

MÉREGTELENÍTŐ illóolaj keverék

Javasolt összetétel – a következő növények gyógyászati minőségű illóolajaiból állíthatjuk össze:

  • szegfűszeg – erős antioxidáns, antibiotikus hatású
  • grépfrútvízhajtó, feszültség- és szorongásoldó
  • rozmaringerős antioxidáns, vízhajtó, fertőzésgátló
  • geránium – fertőtlenítő, vízhajtó, antidepresszáns

A modern világban a környezeti szennyezés egyre erőteljesebb, káros vegyi anyagok jutnak be az élelmiszerekbe, kozmetikai termékekbe, vízbe. A szervezet szűrő- és hulladékgazdálkodási rendszere képes megfelelően kezelni egy bizonyos mennyiségű mérgező befolyást, de – csakúgy, mint az autó, kemence vagy kávéfőző szűrője – az idők során túltelítődhet: mérgekkel. Tavasszal (és/vagy ősszel) érdemes tartani egy méregtelenítő kúrát, hogy szervezetünk öngyógyító folyamatai beinduljanak és újult erővel kezdődhessen a rossz láncreakciók okozta hibák kijavítása.

Tételezzük fel, hogy a szervezetünk egy cső, amelynek a fő funkciója a víz/tápanyag vezetése. Ha a cső lerakodásoktól és szennyeződésektől fogva már nem képes a teljes kapacitása szerint elvezetni a vizet/tápanyagot a megfelelő helyekre, akkor a cső funkcionalitása csökken. Ha a szállítandó vízmennyiség csökkenése további területekhez kötődik, ami esetleg sérül vagy megváltozik a kevesebb vízáteresztés miatt, akkor elindul egy láncreakció, aminek a kiinduló problémája a csövünk eldugulása volt. Ez pontosan így igaz a szervezetünkre: amikor már nem tudja ellátni alapvető funkcióit a felgyülemlett méreganyagok miatt, elindulhatnak olyan láncreakciók, amelyek különböző betegségekben nyilvánulnak meg.

Így alkalmazzuk: 

  • a szervezet méregtelenítése érdekében, kúraszerűen: néhány csepp egy bögre vízbe – 1 hétig napi 2-szer
  • 1-4 cseppet kiskanál mézben feloldva, ezt fél liter vízbe téve meginni
  • külsőleg a talpra vagy az érintett területre alkalmazva végzi el a méregtelenítő funkcióját

Figyelem: KÜLSŐLEG való használat esetén az illető bőrfelületet ne érje nap 6-12 óráig (csúnya égési sebet hagy). Belsőleg nem érvényes a fényérzékenyítő hatása.

Próba kiszerelést az elérhetőségek valamelyikén kérhetsz.

Csoda           Illóolajok           Illóolaj keverékek             Hasznos tudnivalók