Tévhitek

Tévhitek:

  1. a regisztráció után havonta kell rendelni -> nem igaz. A regisztráció 1 évi tagságot biztosít, akkor rendelsz, amikor szeretnél.
  2. beszélnem kell az illóolajokról másoknak -> nem igaz. Akkor beszélsz a termékekről, amikor csak akarsz, és dönthetsz úgy, hogy csak magadnak és a családodnak vásárolsz. Nem kell előre eldönteni, jöjjön lelkedből, amit csinálni szeretnél (mindenben az életben 😉 ).
  3.  Előadásokat kell tartanom -> nem igaz. Még ha tanácsadóként regisztrálsz is, akkor sem kötelezhet senki erre. Élvezd az illóolajok támogatását, aztán minden kialakul, személyedre szabottan.
  4. Bonyolult a rendelés -> ha igaz is lenne, nem vagy egyedül a folyamatban. A kiválasztott mentor MINDENben a rendelkezésedre áll, adminisztratív ügyekben óriási segítség.
  5. Megtanulhatatlan az illóolaj felhasználás -> az igaz, hogy óriási téma, viszont van egy jó hírem: regisztrációval (és nem csak) egy segítőkész csapatba kerülsz, ahol termék felhasználási javaslatokkal is segítünk, több éves tapasztalatunkat megosztva.

Barátsággal,

Kacsó Etelka.

Csapattagok           Illóolajok                 Illóolaj keverékek