Regisztráció

Kedves olvasó,

Felkeltették érdeklődésed és/vagy elnyerték bizalmad az illóolaj alapú termékek? Talán már meg is oldódott egy problémád, amire régóta megoldást kerestél?

Szeretnéd tudni, hogyan juthatsz hozzá kedvezményesen az igen magas minőségű, bevizsgált illóolajokhoz? Mi a regisztráció feltétele? Egy internetes iratkozás, amelynek díja:

 • 20 euró +ÁFA, tetszőlegesen választott termékek esetén,
 • O (azaz nulla), amennyiben valamelyik regisztrációs csomagot  választod.

A standard regisztráció menete (nagyon alaposan van megírva, sokkal egyszerűbb):

 1. Innen indulsz,
 2. Kiválasztod a nyelvet és régiót: pl. Magyar, Európa, majd az országot;
 3. A következő oldalon a 2 lehetőség közül választhatsz. A törzsvásárló kezdetben elegendő minden kedvezményhez (bármikor át lehet térni Tanácsadóra néhány kattintással);
 4. Személyes adatok.
  1. Társ-kérelmező: akivel megosztod a fiókodat – vagy akinek a nevén van a bankkártya, amit használni fogtok (és még nem felhasználó).
  2. Az időzóna: Helsinki (Romániai regisztrációhoz);
  3. Esti telefonszám: amin elér a gyorspostás, aki a csomagot hozza
 5. Hogyha a szállítási cím (shipping adress) megegyezik a lakás címével, akkor kipipálni kell;
 6. Enroller (Beléptető) és Szponzor: az a személy, akitől kérdezhetsz bármilyen adminisztratív és illóolaj felhasználási ügyben, illetve aki felelősséget vállal, hogy segít téged, tehát egyfajta mentor. Kacsó Etelka száma: 916911; FONTOS leelenőrizni, hogy jó-e a szám, az “ID szám ellenőrzése” gombbal -> megjelenik a név. Az enroller neve üresen marad.
 7. A következő oldalon egy csomagot (ezek tartalmazzák a tagsági díjat: pl. A és B opció), vagy a kiválasztott termékeket (C opció) kell hozzáadni a bevásárló kosárhoz.
  1. A Family Essentials Kit (5 ml-s kiszerelésű citrom, levendula, borsmenta, teafa, tömjén, szurokfű, Breathe, On guard, Zengest és Deep Blue) + 125 db-os On guard gyöngy és a 125 db borsmenta gyöngy kb. 690 lej értékű postaköltségestől;
  2. a Home essentials Kit (15 ml-s kiszerelésű citrom, levendula, borsmenta, teafa, tömjén, szurokfű, Breathe, On guard, Zengest, 5 ml-s Deep blue) + Petal párologtató 1320 lej körüli – postaköltségestől).
  3. Hogyha egyik alapcsomag sem tartalmazza a megvásárolandó kedvenceinket, akkor a kívánt termékek mellé még kiválasztjuk a felső sorból a tagságot jelentő ikont: essentials booklet + enrollment fee, ez 23,75 euró, kb 110 lej értékű.
 8. “Add to cart”-al megjelenik a virtuális bevásárlókosarunkban, azaz a lennebb található táblázatban. Itt még hozzá lehet adni további termékeket: kókuszolaj, 2 ml-s üvegek, stb…
 9. Szükséges leellenőrizni, hogy éppen hol tartasz az árral: “View totals”/”Végösszeg megtekintése” – ez már az ÁFA-t és postaköltséget is tartalmazó ár, euróban.
 10. A számlázási adatoknál (BILL) lehet egy pipával az eredeti címet behozni. A “Rendelés azonnali feldolgozása és folytatás” gombra kattintva továbblépünk az utolsó oldalra;
 11. A bankkártya adatok bevitele;
 12. Mehet a rendelés.

Hogyha bármilyen kérdésed lenne rendeléssel, regisztrációval kapcsolatban, esetleg próba kiszerelést igényelnél, hívj, írj bátran a számodra szimpatikus tanácsadónak az elérhetőségek valamelyikén.

Mindannyiunk nevében, barátsággal,

Kacsó Etelka.

Csapattagok           Illóolajok                 Illóolaj keverékek