Regisztráció

Kedves olvasó,

Felkeltették érdeklődésedet és/vagy elnyerték bizalmadat az illóolaj alapú termékek? Talán már meg is oldódott egy problémád, amire régóta megoldást kerestél?

Szeretnéd tudni, hogy hogyan juthatnál hozzá kedvezményesen az igen magas minőségű, bevizsgált illóolajokhoz? Számos előnyt tartogat egy doTERRA regisztráció, például:

– nagykereskedelmi áron vásárolhatsz: 25% megtakarítás alapból és ez elérheti az 55%-ot, hűségpontokat gyűjtve,
– rendelhetsz egyenesen a cégtől, amikor szeretnél: havonta, többhavonta, évente – ahogy tetszik és ahogy szükséges,
– levásárolható hűségpontokat gyűjthetsz,
– gyorsposta hozza haza a csomagod,
– a postaköltség visszatérítődik hűségpont formájában,
– a hűségpontokat beválthatod ingyen termékekre,
– minden hónapban egy terméket kedvezményesen vásárolhatsz,
– a “hónap terméke” ajándék (feltételhez kötött),
– a doTerra magyar ügyfélszolgálata példaértékű hozzáálásban, tudásban, segítésben,
– egy dinamikus, egymást segítő közösség tagja lehetsz, ahol feltöltődésre, kikapcsolódásra, tanulásra és személyiség fejlődésre is lehetőséged nyílik.

Mi a regisztráció feltétele? Egy internetes iratkozás, amelynek díja:

 • 24 euró + tetszőlegesen választott termékek,
 • O (azaz nulla), amennyiben valamelyik regisztrációs csomagot  választod.

A regisztráció menete:

 1. Innen indulsz (https://www.mydoterra.com/Application/index.cfm)
 2. Kiválasztod a nyelvet és régiót: pl. Magyar, Európa, majd az országot;
 3. A következő oldalon a 2 lehetőség közül választhatsz. A törzsvásárló jó is lesz, hiszen később bármikor át lehet térni Tanácsadóra;
 4. Személyes adatok. Hogyha a szállítási cím (shipping adress) megegyezik a lakás címével, akkor nem szükséges kitölteni, csak egy pipa kell;
 5. Az időzóna: Helsinki (Romániai regisztrációhoz);
 6. Enroller (Beléptető) és Szponzor: az a személy, akitől kérdezhetsz és aki felelősséget vállal, hogy segít téged, tehát egyfajta mentor. Kacsó Etelka doTerra száma: 916911; FONTOS leelenőrizni, hogy jó-e a szám, az “ID szám ellenőrzése” gombbal -> megjelenik a név.
 7. A következő oldalon a kezdő csomagot, vagy a kiválasztott termékeket kell hozzáadni a bevásárló kosárhoz. A Family Essentials Kit (5 ml-s kiszerelésű citrom, levendula, borsmenta, teafa, tömjén, szurokfű, Breathe, On guard, Zengest és Deep Blue) + 15 ml Smart and sassy 690 lej körüli értékű postaköltségestől; a Home essentials Kit (15 ml-s kiszerelésű citrom, levendula, borsmenta, teafa, tömjén, szurokfű, Breathe, On guard, Zengest, 5 ml-s Deep blue) + Petal párologtató 1290 lej körüli – postaköltségestől). “Add to cart”-al megjelenik a virtuális bevásárlókosarunkban, azaz a lennebb található táblázatban. Itt még hozzá lehet adni termékeket: kókuszolaj, 2 ml-s üvegek, stb…
 8. Szükséges leellenőrizni, hogy éppen hol tartasz az értékkel: “View totals”/”Végösszeg megtekintése” – ez már az ÁFA-t és postaköltséget is tartalmazó ár, euróban.
 9. A számlázási adatoknál (BILL) lehet egy pipával az eredeti címet behozni. A “Rendelés azonnali feldolgozása és folytatás” gombra kattintva továbblépünk az utolsó oldalra;
 10. A bankkártya adatok bevitele;
 11. Mehet a rendelés.

Hogyha bármilyen kérdésed lenne rendeléssel, regisztrációval kapcsolatban, esetleg próba kiszerelést igényelnél, hívj, írj bátran a számodra szimpatikus doTerra tanácsadónak az elérhetőségek valamelyikén.

Mindannyiunk nevében, barátsággal,

Kacsó Etelka.

Csapattagok           Illóolajok                 Illóolaj keverékek