Tévhitek

  1. a regisztráció után havonta kell rendelni -> nem igaz. A regisztráció 1 évi tagságot biztosít, ezután akkor rendelsz kedvézményesen – egyenesen a cégtől – amikor szeretnél. A mi csapatunkban senki nem fog termék felhalmozásra buzdítani.
  2. minden évben tagsági díjat kell fizetni -> nem igaz. Az egy év letelte utáni első rendelésben egy hosszabbítási, azaz lojalitási díj van, aminek fejében 15 ml borsmentát kapunk ajándékba.
  3. beszélnem kell az illóolajokról másoknak -> nem igaz. Akkor beszélsz a termékekről, amikor csak akarsz, és dönthetsz úgy, hogy csak magadnak és a családodnak vásárolsz. Nem kell előre eldönteni, jöjjön lelkedből, amit csinálni szeretnél (mindenben az életben ? ).
  4.  Előadásokat kell tartanom -> nem igaz. Még ha tanácsadóként regisztrálsz is, akkor sem kötelezhet senki erre. Élvezd az illóolajok támogatását, aztán minden kialakul, személyre szabottan.
  5. Bonyolult a rendelés -> ha igaz is lenne, nem vagy egyedül a folyamatban. A kiválasztott mentor MINDENben a rendelkezésedre áll, adminisztratív ügyekben óriási segítség.
  6. Megtanulhatatlan az illóolaj felhasználás -> az igaz, hogy óriási téma, viszont van egy jó hírem: regisztrációval (és nem csak) egy segítőkész csapatba kerülsz, ahol termék felhasználási javaslatokkal is segítünk, több éves tapasztalatunkat megosztva.

Hogyha vonz az illatos világ, a természetes EGÉSZség elérése és megőrzése, akkor várunk szeretettel a csapatunkba :)

Barátsággal,

Kacsó Etelka.