Minőségi illóolaj

Minden egyes illóolaj molekula bekerül a szervezetünkbe, függetlenül a felhasználási módtól: inhalálva, bőrre kenve, vagy belsőleg. Ezért fontos, hogy terápiás célra igazoltan alkalmas illóolajat válasszunk és használjunk.

A tanúsított, 100% tiszta, terápiás minőségű illóolajokat nagy gondossággal vonják ki a növényekből. Nem tartalmaznak töltőanyagokat vagy mesterséges összetevőket, amelyek hígítanák az aktív tulajdonságaikat és nem találhatók bennük szennyező anyagok, mint növényvédő szerek és egyéb vegyszermaradványok.

A növényfajokat és növényrészeket gondosan választják ki és ezeket abban a tökéletes pillanatban szüretelik le, amikor az esszenciális olaj tartalmuk a legkoncentráltabb.

Az esszenciális olajok természetes módon biztonságosak. Azonban figyelni kell arra, hogy tömények, rájuk különösen igaz, hogy „a kevesebb néha több”. Óvatosan kell őket használni, betartva a figyelmeztetéseket és használati utasítást. Kezdő olajfelhasználóknak segítséget jelenthet, ha olyannal dolgoznak együtt, akinek már van tapasztalata az illóolajok felhasználásáról.

Mik az illóolajok?         Kezdőlap         Hasznos tudnivalók         Beszerzés