Előadás sorozat online és élőben.

Áprilisban is folytatjuk a Diamond 💎Club programot.❤️

Micsoda a doTerra 💎#DiamondClub?

A doTerra 3 hónapos programja március- május között, amelyben olyan vezető tanácsadók indulhatnak, akik bizonyos feltételeket teljesítettek. Ők a Diamond club oktatók. Ez vagyok én is. 🥰🙏 Feladatunk előadásokat (szemináriumokat) tartani az illóolajokról, biztonságos alkalmazásukról, beszerzési lehetőségükről, egészség támogatásról, jóllét növelésről, doTerra küldetéről. Ezek az előadások biztosítják, hogy az új érdeklődők egy alap tudásra tegyenek szert az illóolajok biztonságos alkalmazását illetően és azokat kipróbálva, tudatosan tudjanak dönteni, hogy milyen formában szeretnék támogatni az egészségüket. Csakis természetesen, egyszerűen, könnyedén.

❤️Ki vehet részt Diamond club előadáson?

Bárki, aki többet szeretne tudni az illóolajokról, azok biztonságos és hatékony alkalmazásukról, illetve aki szeretne jó illatok és emberek társaságban feltöltődni, kikapcsolódni egy-másfél óra erejéig.

❤️Kinek jár a Diamond club 🎁 ajándéka és mi is ez?Azoknak a személyeknek jár, akik egy Diamond club előadás folyományaként rendelnek először egyenesen a doTerrától – ezzel kiváltva a tagsági díjat.

Az ajándékok az első rendeléssel együtt érkeznek, ilyenformán:

– 15 ml 🍊vadnarancs, 100 – 199 PV* közötti rendelés esetén

– 15 ml 🍊 vadnarancs + 15 ml AromaTouch illóolaj keverék 200 – 399 PV* közötti rendelés esetén

– 15 ml AromaTouch illóolaj keverék + 15 ml 👌 Adaptiv illóolaj keverék, 400 PV* fölötti rendelés esetén.

*PV = a vásárlás pontértéke.

❤️Mi legyen az első rendelésben?

Ehhez a Diamond club előadáson adok támpontokat. A tanácsadód segítségével úgy állítjuk össze a javaslatot, ahogy a te családod szükségleteinek a legjobb egészségileg és pénzügyileg is.

❤️ Milyen fontos szintek vannak még a regisztrációs rendeléseknél?

  • 150 pontérték fölött ingyenes a tagsági díj és ajándék 15 ml Zengest illóolaj keverék max. április 15-ig, amíg a készlet tart

Figyeljétek az előadások helyszíneit és időpontját, vagy szeretettel látlak vasárnap esténként online, zoom felületen. (Kivéve Húsvét vasárnapja, helyette csütörtökön lesz egy különleges esemény).

Barátsággal,

Etelka.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.