A védelemről

Kedveseim!

Elkezdődött a kisebb-nagyobb meghűlések, szortyogások, tüsszentések, nem-szeretem-milyen-a-gyerek-hangja, már-megint-kapar-a-torkom-jaj-kezdődik-elölről-minden időszaka. Na, az On Guard családot pont azért találták ki, hogy ilyenkor segítségünkre siessen. Van belőle fogkrém, habzó kézmosó, edénymosó szer stb., de én csak az illóolaj-keveréket és a gyöngyöcskéket  próbáltam, ismerem és melegen ajánlom mindenkinek: úgy 3 éven felül. Immunerősítő keverék ez. Gyűlölöm ezt a szót, mert elcsépelt, de tényleg segít lepattintani magadról a hűlést, rossz esetben pedig nagyon simán esel át rajta.

Saját gyerekemen (a nagyobbikon, aki 4 éves lesz) igazából csak idén kezdtem el rendszeresen használni, és máris bizonyított. Dávid szortyogott, bedugult az orra estére, mondom, na, kezdődik. Becsempésztem a kanál mézbe egy On Guard gyöngyöcskét, benyalta, s reggelre nem volt jele a hűlésnek. Ezt most legalább egy hétig kapja minden nap.

Az illóolaj változatot talpra kell kenni (gyerekeknél jobban, felnőtteknél kicsit hígítva) vagy mézre cseppentve lenyelni; a gyöngyöcskét meg lenyelni (aki bírja az ízét – inkább felnőttek, esetleg nagyobb gyerekek – elpattinthatja a szájában). Szóval ilyen a védelem, illóolajokkal.

Melegbe burkolózós, illatos napokat,

Libeg Zsuzsa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.