Csoda

Sokan vannak, akik az illóolajok használata során azt érzik, hogy ez egy csoda. Valóban kicsit csodaszámba megy, ahogyan a fizikai testre hatva támogatják a gyógyulást és megkönnyebbülést, legyen szó egyszerű meghűlésről, álmatlanságról, fertőzésről, csípésről, leégésről vagy ficamodásról – pedig ez a része tiszta kémia.

A csoda még csodásabb része ott kezdődik, amikor a test-lélek-szellem hármas harmóniájának elérésében támogatnak, az EGÉSZség jegyében. Szükségtelen lenne racionális gondolkodással megmagyarázni azt az érzést, amit előhozhatnak ezek az illatocskák: az önmegismerés útján felébresztenek, támogatnak, irányt mutatnak. Hogyha kellemetlennek találunk egy illatot, akkor az irányjelző: valami olyan élményt, emléket, érzést varázsolt elő a tudatalattiból, amivel MÉG nem tudunk szembenézni. Az is lehet, hogy olyan hatással van a szervezetünkre, ami amúgy sem kívánatos (pl. egy magas vérnyomásos személynek a rozmaring, ami fennebb emelheti a vérnyomást). Egy ideig hagyjuk el ezt az illatot, majd időnként próbálkozzunk vele, hátha közben megszelídült.

Szerencsére mindannyiunknak vannak kellemesnek megélt illatai, amik viszont támogatóink és segítenek megtalálni önnön lényünket az elvárások és a nevelés során ránk rakódott „rétegek” alatt. Ebben személyiségfejlődési folyamatban egyre bátrabbak, kreatívabbak, vidámabbak, pozitívabbak leszünk.

Lehet ezt a csodát nem tovább adni? 🙂

Köszönet azoknak, akik meséltek a barátaiknak és ismerőseiknek az illóolajos élményeikről és tapasztalataikról.

Köszönöm a tanácsadóknak, hogy hivatástudatból jövő figyelemmel segítenek azoknak, akik hozzájuk fordulnak bizalommal.

Legyenek csodás napjaitok 🙂

Szeretettel,

Etelka.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.